Organik Baharatlarımız ve organik ürünlerimizin tamamı ilaçsızdır.
Işınlanma yapılmamıştır,
Pestisid ( Zirai İlaç Kalıntısı ) bulunmamaktadır,
Aflatoksin analizi yapılmıştır.
Organik Karanfil Nasıl Kullanılır?
Saf ve güçlü aroması ile Organik Karanfilleri ister tomurcuk olarak ister öğüterek kullanabilirsiniz.
Tamamen doğal ve %100 organik olan karanfillerimiz, tatlıların yanı sıra tuzlu yemeklerin de lezzetini artıracak farklı bir tada sahiptir.
Karanfil, yüzlerce yıldır tıbbi amaçlar için ve yemeklerde tatlandırıcı bir madde olarak kullanılmaktadır. Asya, Afrika ve Orta Doğu mutfağında yaygındır.
Organik karanfil et yemeklerinin, et sularının, sosların, tatlıların ve çeşitli içeceklerin lezzetini artırır.
Antik Çin’de, bu aromatik baharat sadece yemeklerde, parfümeride veya tıpta değil, aynı zamanda imparatorla buluşan herkesin nefesinin olabildiğince taze olmasını sağlamak için ağız antiseptiği olarak da kullanılıyordu.
Neden Güzel Ada Organik Karanfil?
Güçlü kalite kontrol süreçleri ile özenle seçtiğimiz ve sizlere sunduğumuz Organik Karanfilimizin tadına, kokusuna ve renginden de anlaşılan yüksek kalitesine güveniyoruz.
Işınlanmamıştır ve GDO’lardan veya türevlerinden üretilmiş herhangi bir bileşen veya katkı maddesi içermez.
Organik Karanfil Nasıl Saklanır?